Egeplast’ta Yeniden Değerleme Çalışmaları

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş, arazi ve fabrika mülklerine ilişkin olarak yeniden değerleme çalışmalarına ilişkin bildirim yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Şirketimizin 16.12.2021 tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında; Yurtiçi ve Yurtdışında sahip olduğu arazi ve fabrika mülklerine ilişkin olarak yeniden değerleme çalışmalarının başlatılmasına toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiş olup, bu kapsamdaki sözleşmeler Şirketimiz ile Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. arasında hazırlanarak tamamlanmıştır. Söz konusu değerlemeler, 31.12.2021 tarihli Bağımsız Denetimden geçmiş Konsolide Finansal Rapor ve Dipnotlarında yer alacaktır.”

Benzer İçerikler

Capital Dergisi: Depo Yatırımları Artıyor!

Türkiye’de artan e-ticaret ve sanayi faaliyetleri, depolama ve lojistik sektörlerinde ciddi dönüşümleri beraberinde getiriyor. Özellikle Marmara bölgesinde şirketler depo sorunları yaşarken depo yatırımları artıyor, depo

İncele
Contact us

Kapsamlı Değerleme Hizmetleri İçin Bizimle İletişime Geçin

Sorularınızı yanıtlamaktan ve hizmetlerimizden hangisinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Your benefits:
What happens next?
1

We Schedule a call at your convenience 

2

We do a discovery and consulting meting 

3

We prepare a proposal 

İletişim